21. Prinsessakierros käynnistymässä

Kaikenikäisten naisten kuntoilutapahtuman Prinsessakierroksen 21. vuosi on käynnistymässä.

Tapahtuman 20 vuoden aikana on tapahtunut paljon ja vuodet ovat olleet erilaisia. Kuitenkin tapahtuman pääperiaate on ollut ennallaan vuodesta toiseen. Tarkoituksena on ollut järjestää hyvän mielen tapahtuma, jossa aikaa otetaan auringosta ja vauhtia myötätuulesta. Tapahtumalla kerätään myös varoja Lappeenrannan Urheilu-Miesten vahvaan junioritoimintaan.

Vaikka olemme hyvissä ajoin tehneet tilauksen ilmanhaltijalle aurinkoisesta ja lämpimästä säästä, niin aina se ei valitettavasti ole onnistunut. Vaikka joskus emme ole pystyneet ottamaan aikaa auringosta, niin useimmiten olemme kuitenkin tuulta saaneet mukaan kierrokselle, joskus vähän liikaakin. Jonakin vuonna olemme taivaltaneet reitin lumihiutaleiden hiljalleen putoillessa alas taivaalta, mutta tapahtuman historiaan mahtuu myös erinomaisia lämpimiä tapahtumapäiviä. Vuoden 2020 tapahtuma on toivon mukaan yksi niistä. Tästä syystä tapahtumapäivä siirtyy muutamaa viikkoa myöhemmäksi takaisin alkuperäiseen ajankohtaan, helatorstaihin.

Prinsessakierrosta on järjestetty 18 vuotta Lappeenrannan Satamatorilla. Noiden vuosien jälkeen tapahtuma vietti hiljaiseloa useita vuosia, kunnes kaksi vuotta sitten tapahtumaa lähdettiin pitkän tauon jälkeen herättämään henkiin. Tapahtumapaikka koki kuitenkin muutoksen, kun Prinsessakierros vietiin Kimpisen urheilustadionille samaan ajankohtaan kuin 1/2-maraton ja hölkkä.

Vuonna 2020 palaamme takaisin tapahtuman juurille ajankohdan lisäksi myös paikan osalta, sillä Prinsessakierros viedään takaisin Lappeenrannan Satamatorille. Luvassa on siis huikea tapahtumapäivä Lappeenrannan kauneimmalla paikalla.

Prinsessakierroksella on ollut mukana kaikenikäisiä osallistujia. Perinteisesti nuorimmat osallistujat ovat kulkeneet äidin mukana lastenvaunuissa. Prinsessakierros onkin erinomainen tapahtumapäivä, jonka äidit ja tyttäret voivat viettää yhdessä ystäviensä kanssa. Olethan Sinäkin mukana?

Tervetuloa Prinsessakierroksen 21. vuoteen toivottaen

Virpi
Tapahtumakoordinaattori

1 ajatus aiheesta “21. Prinsessakierros käynnistymässä”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *