HAASTEKAMPANJA 2020

Vuoden 2020 Prinsessakierroksen haastekampanja alkaa!
Voit jättää oman haasteesi KOMMENTOIMALLA TÄTÄ POSTAUSTA!

Voit haastaa Prinsessakierrokselle mukaan ystäväsi, naapurisi tai vaikka työkaverisi sekä yhteistyökumppanisi. Henkilöiden määrää ei ole rajattu. Haastaminen on maksutonta ja vapaaehtoista!

Miten toimit, jos Sinut haastetaan mukaan?
Mikäli haluat ottaa haasteen vastaan ja osallistua Prinsessakierrokselle, niin osallistuminen tapahtuu maksamalla valitsemasi osanottomaksu. Halutessasi voit jatkaa haastetta eteenpäin ja haastaa haluamasi henkilöt mukaan Prinsessakierrokselle.

Kaikkien haastaneiden kesken arvotaan joka viikko yllätyspalkinto!
Ensimmäinen arvonta sunnuntaina 2.2.2020!

9 ajatusta aiheesta “HAASTEKAMPANJA 2020”

  1. Anne Lairi haastaa 2020 Prinsessa kierrokselle mukaan Tytti Pohjamon, Marika Lahikaisen, Fysioterapia Virikkeen naiset, Hoitokoti Männistön naiset, Taina Kettusen, Marjaana Jäkälän ja Leena Matilaisen.

  2. Virpi Silonsaari haastaa Prinsessakierrokselle mukaan vauhdikkaaseen päivään Raija Hannola-Laitisen, Tiina Soijärvi-Virsusen, Merja Saalastin, Jaana Hakalan, Vappu Junnin, Marita Räsäsen, Sirpa Pulkkisen, Terhi Hulkkosen, Heli Naskalin, Suvi Kyllösen, Titta Vitikaisen, Auli Solasaaren, Helena Pullin, Eveliina Lohkon, Päivi Ikosen, Riitta Suurkuukan ja Päivi Kukkosen.

  3. Prinsessakierros haastaa mukaan keväiseen iloitteluun OP Etelä-Karjalan prinsessat, UK Koskimiehen prinsessat, Forever Huhtiniemen prinsessat, Auto-Sunin prinsessat, Satama-Sannin prinsessat, Lappeenrannan kaupunginorkesterin prinsessat, Lappeenrannan kaupunginteatterin prinsessat, Lappeenrannan liikuntatoimen prinsessat, Parturi-Kampaamo Sariannan prinsessat, Robert´s Coffee IsoKristiinan prinsessat, Oriflamen aluejohtaja Mirja Ahtolan, Lupausten Portaat sekä Lappeenranta Span prinsessat.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *